KGFB kalkulátor

augusztus 1st, 2012
by rendgazd

A kötelező biztosítás kötelező minden gépjármű tulajdonos számára, így nem csoda, hogy sokat foglalkoznak vele. Napjainkban rengeteg biztosító különböző ajánlatai között nehéz a választás, ezt könnyíti meg a KGFB kalkulátor. A netbiztosito.eu oldalon 13 különböző biztosító minden ajánlata közül segít a KGFB kalkulátor kiválasztani a legmegfelelőbbet a megadott adatok alapján. A KGFB kalkulátor esetén nem csak a gépjármű, de a tulajdonos adatait is meg kell adnunk, úgy mint a jogosítvány megszerzésének éve, a tulajdonos kora és neme, stb.

A KGFB kalkulátor a netbiztosito.eu oldalon akár egy pillanat alatt, pár kattintással segít megtalálni a legjobb autó biztosítás ajánlatokat, és ami a legjobb, hogy ha valóban elégedettek vagyunk az ajánlatokkal, ki is választhatjuk az egyiket, és már rögtön a honlapról elkezdhetjük az autó biztosítás megkötését, ahol további információkat kapunk a tarifálási folyamat végéig.

Persze a KGFB kalkulátor nem kötelez senkit semmire. Ingyenesen lehet alkalmazni a programot, az ajánlatokat viszont nem kötelező elfogadni. Akár arra is használhatjuk a KGFB kalkulátort, hogy a javasolt ajánlatok közül válogassunk, és azokról szakértői véleményt kérjünk személyesen a biztosítóktól. Így is lerövidíthetjük a keresést, hiszen nem kell minden biztosítót felkeresni.

A lényeg minden esetben, hogy a megfelelő autó biztosítást válasszuk, vagy a KGFB kalkulátor alkalmazásával, vagy anélkül. Biztosítani kell magunkat az esetleges károk miatt, de ez csak akkor nyújt megfelelő védelmet, ha a biztosítás megfelelő és széleskörű.